Planering av advokat

Planera din egendom är inte en lätt uppgift, och se till att allt sker på rätt sätt kan vara avgörande för den ekonomiska välfärd dina arvingar och kära. Estate planering är mer än bara en konstruktion är komplex. Det fungerar också, skatter och andra avgifter samt lägga upp beredskapsplaner för att minimera din hälsa, bör du vara arbetsoförmögen. Eftersom estate planering är bokstavligen en fråga om liv och död, bör du lita på bara en advokat som specialiserat sig på detta område.

Vad kommer en advokat?

Det är frestande att spara tid och pengar genom att förbereda frivilligt av dig eller investera i ett kit. Det är emellertid omöjligt att uppfylla för var och en av dessa förenklade metoder för alla dina behov, eftersom varje situation är unik. Det finns inget program i världen, kvalificerad rådgivning i samband med erfarenhet. En kvalificerad estate planering advokat kan hjälpa dig genom lagar, rättigheter, skatter, testamenten, bouppteckning och förtroende navigera.

Plant Utseende

Endast en advokat som för närvarande metoder egendom planering i rätt fält i taget, kan du designa ljud juridisk rådgivning på din fastighet. Hitta en egendom planering advokat för en medlem i god ställning i den nationella advokatsamfund. Annars bekräftar att gården planeringen advokat du funderar ligger i framkant av utbildningsbehov. Också se till att alla advokater har skärmen tjänstefel eller ansvarsförsäkring, om de gör ett misstag.

Det finns flera saker att gården planering advokat. Var noga med att säkerställa en helhetssyn på varje intervju att du mår bra om din slutliga beslutet. Vissa av frågorna är:

Hur länge har du övat på gården planeringen området?

Hur skulle du beskriva din utbildning och erfarenhet av förmögenhetsrätten?

Är du medlem i advokatsamfund eller egendom organisationer planering?

Är du nöjd med nuvarande utbildningskrav i baren?

Återlämnande av din verksamhet förrän du hantera ansvar och försäkring bedrägeri?

Hur du handskas med svåra familjekonflikter?

Kan du ge mig ett exempel på en mycket enkel fråga, har du blivit jämförd med en mycket komplicerad?

Utöver de otaliga frågor som kommer att göra dig, se till att din sensor och verkligen få en känsla för personen. Har advokaten själv känna sig trygga och omhändertagna? Är han eller hon kommer att stöta på när någon man älskar för sympati i deras tid av sorg? På samma sätt som han eller hon har stött på ett snabbt prata pengar hungrig kille? Lita på din instinkt.

Förutom att lita på din intuition, se till att du gör dina läxor. Fråga advokaten för referenser och faktiskt ringa referenser.

Be om rekommendationer

Du kan säkert titta i gula sidorna eller på nätet för kvalificerad Estate Planning advokat i ditt område. Däremot process analys av de mycket längre och mer komplicerade att göra när du scratch. Å andra sidan, om du är en advokat är starkt rekommenderat att komma från en betrodd vän eller familjemedlem, det är ett integrerat mått på förtroende som inga pengar kan köpa. Fråga runt – på jobbet, kyrkan, vänner, eller ens i skolan för ditt barn. Rekommendera har åtagit sig att en bra (eller dåliga) berättelse om ett gods planering advokat. Även om du inte har en rekommendation från en särskild advokat som du kan få hjälp, kan du stoppa i stånd att arbeta med en dålig från att lyssna till varningar från vänner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *